Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

100% aktuálny ! Novostavba 4 izbový Rodinný Dom, 3x parkovacie miesto, pozemok 582 m2, fotovoltaika, Hrnčiarovce nad Parnou !

Ulica: SV.Martina
Obec: Trnava
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
249 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj novostavbu, priestranného 4 izbového Rodinného Domu v obci Hrnčiarovce nad Parnou ( BUNGALOV), ktorý je jednou stranou opretý o druhý dom ( každý dom má svoju samostatnú stenu a medzi stenami je protihluková izolácia ) v Osobnom Vlastníctve o výmere zastavanej plochy 107 m2, úžitková plocha cca 90 + 3x parkovacie miesto vo dvore, na pozemku o výmere 582 m2 v peknej tichej novej lokalite v obci Hrnčiarovce nad Parnou vzdialená 1 km od Trnavy.

Rodinný dom má 1 nadzemné podlažie- predsieň, 1x kúpelňa s vaňou a wc, + samostatné druhé wc,1 x technická miestnosť, obývacia izba + kuchyňa, 3 x samostatné izba.

Dom je murovaný z tehly a v cene je: zateplenie, fasáda, vymaľované na bielo, štádium holodom, fotovoltaické panely, vonkajšie exteriérové žalúzie, kompletne dokončená elektroinštalácia vrátane zásuviek a vypínačov, strecha Bramac, okná s izolačným 3 sklom jednostranne fóliované antracit, vchodové dvere hliníkové, sádrové omietky, podlahové vykurovanie, kotol, predpríprava na krb, súkromná príjazdová cesta ...

 

Treba vidieť...

 

Dom je napojený obecný vodovod, kanalizáciu, elektrinu, všetky inžinierske siete budú nachystané a napojené na dom treba sa len prihlásiť.

Treba vidieť !!!!

 

Rodinný dom je možné zadovážiť aj na Hypotekárny Úver s jeho vybavením dokážeme pomôcť.

Kontakt: Nemec Martin T-Mobile 0903 677 773. alebo mail : nemec.realfinanc@gmail.com

 

Cena: 249 000 €

V prípade ak táto nehnuteľnosť nespĺňa vaše nároky alebo očakávania, tak kontaktujte Realitného makléra: Martin Nemec 0903 677 773, alebo na mail: nemec.realfinanc@gmail.com a pokúsime sa Vám nájsť nehnuteľnosť podla Vašich predstáv ! ! !

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
107 m2
Úžitková plocha:
90 m2
Plocha pozemku:
582 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Krb:
predpríprava
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti