Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

TOP PONUKA!! Pekný 3.-izb. byt so zasklenným balkónom, 2x parking

Ulica: Bočná
Obec: Šelpice
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
154 990 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľmi pekný 3 izbový kompletne a vkusne zrekonštruovaný byt s balkónom a vlastným parkovacím miestom v obci Šelpice, ktorá je vzdialená len 6 km od Trnavy. Bytový dom disponuje kamerovým systémom a nachádza sa v pokojnej a tichej časti (slepá ulica) v bezprostrednom dotyku s prírodou. Byt je situovaný na 1.p./3.p. v zateplenom bytovom dome. Podlahová plocha bytu podľa znaleckého posudku je 64m2.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, samostatné WC, obývacia izba prepojená s kuchyňou so vstupom na zasklenný balkón, v kúpeľni je veľkorysý sprchovací kút (120 na 110) a priestor pre práčku a sušičku, detská izba so vstavanou skriňou a spálňa so vstavanou skriňou. O dostatok úložného priestoru sa postará komora/tech. miestnosť, ktorá sa nachádza hneď vedľa bytu. 

V byte bola v mesiacoch Január - Február 2023 robená rozsiahla rekonštrukcia: sadrokartónové stropy s bodovými led svetlami, nové podlahové kúrenie, vinylové podlahy, kompletne nová sanita obklady a dlažba v kúpeľni, interiérové dvere + oblôžkové zárubne, na mieru zhotovená kuch. linka so vstavanými spotrebičmi (sklokeramická varná doska, elektrická rúra, digestor a umývačka riadu).. TREBA VIDIEŤ!! 

VÝHODY: # rekonštrukcia # dispozícia bytu # zasklenný balkón # 2x park. miesto # nízke náklady # tichá lokalita # 2x vstavaná skriňa # 

Mesačné náklady spojené s užívaním bytu sú 130,-€

V byte je zavedená optika od spoločnosti Telekom.

V obci je vynikajúca občianska vybavenosť (potraviny, ihrisko, MŠ, knižnica, vlaková stanica, pohostinstvo) a výborná dostupnosť do Trnavy s napojením na mestský obchvat (R1 a D1). V okolí je množstvo turistických a cyklistických trás ktoré ocenia ľudia s aktívnym životným štýlom. Vo výstavbe je cyklotrasa, ktorá prepojí Šelpice s Trnavou a Smolenicami.

Tento krásny byt je možné financovať aj prostredníctvom H.Ú. s ktorého vybavením Vám radi bezplatne pomôžeme.

Cena bytu: 154.990,-€ vrátane provízie realitnej kancelárie a právneho servisu.

VIac informácií a dohodnutie obhliadky na čísle: 0905 857 987. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
64 m2
Úžitková plocha:
64 m2
Typ poschodia:
prízemie
Poschodie:
3
Počet izieb:
3
Plocha balkóna:
3 m2
Balkón:
áno - 1
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
2 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti