Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

VYKUPUJEME BYTY v Trnave 1.-izb, 2.-izb., 3.-izb., 4.-izb. byty aj garsónky v hotovosti !!!

Interné ID: 9398880293
Ulica: mesto Trnava
Obec: Trnava
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Kúpa
Typ bytu: 1-izbový byt
140 000 €
Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

Potrebujete rýchlo predať Vašu nehnuteľnosť ???

Ponúkame možnosť okamžitého odkúpenia Vašej nehnuteľnosti v HOTOVOSTI, do 24-hodín všetky byty  ( garsónka, byt 1-izbový, 2-izbový, 3-izbový, 4-izbový ), domy a pozemky v Trnave a blízkom okolí do 15 km !!!

Vykupujeme všetky byty v Trnave, aj zadĺžené nehnuteľnosti, byty v exekúcii atď. Vyplatíme za Vás Vaše dlhy na nájomnom, úvere a pod.
Dohodnite si stretnutie na tel. č. 0905-765 590, alebo 0903-765 590, prípadne zašlite e-mail na realfinanc@realfinanc.sk, alebo SMS na uvedené tel. čísla.

AK POTREBUJETE PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ ?                                          OBRÁŤTE SA NA SKUTOČNÝCH PROFESIONÁLOV !!!

Ozvite sa nám !!!! Máme viac ako 19 ročné skúsenosti, prepracovaný marketing a tým profesionálnych realitných maklérov, ktorý Vám zabezpečia rýchly predaj Vašej nehnuteľnosti !!!

Čo Vás to bude stáť ??? .........NIČ............ Naša realitná kancelária účtuje províziu za sprostredkovanie predaja kupujúcemu. Za reklamu a propagáciu Vašej nehnuteľnosti prostredníctvom našej realitnej kancelárie neplatíte skutočne ani cent.

Podpisujeme nejaké zmluvy?? .....NIE...... Naša realitná kancelárie nevyžaduje uzatvorenie žiadnej zmluvy o sprostredkovaní predaja nehnuteľnosti. Vašu nehnuteľnosť si môžete aj naďalej predávať, prípadne aj cez iné kancelárie.

Čo všetko ponúkame?? .....viac ako 19 ročné skúsenosti....Bezplatne kompletný právny servis.....TOP inzerciu na najväčších slovenských realitných portáloch a celkovo  na viac ako 30 realitných portáloch....

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
40 m2
Balkón:
nie
Výťah:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti